Tərkibi:
3 su stəkanı yulaf
2 ədəd yetkin banan
1 su stəkanı süd
5 yemək qaşığı bəkməz
5 yemək qaşığı kakao
1 su stəkanı qoz içi
Hazırlanması:
Südü çox isti olmayacaq şəkildə qızdırın və yulafla qarışdırın.
Bananları əzərək ya da blenderden keçirərək süd - yulaf qarışığına əlavə edin.
Bəkməz və kakaoyu qarışığa əlavə edərək homogen bir hala gələnə qədər qarışdırın. Qoz içlərini əlavə edin.
Qarışığı yağlı kağızın üzərinə tökərək piramida şəkli verin və dondurucuya qoyaraq bir neçə saat gözlədin.
Tortu Donduğunda dilimləyərək kakao ya da Hindistan cevizinə bulayaraq nuşla yeyin
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, stəkanı, qaşığı, qarışdırın, yemək, kakao, yulaf, Qarışığı, verin, dondurucuya, şəkli, piramida, kağızın, qoyaraq, üzərinə, tökərək, yağlı, Donduğunda, bulayaraq, nuşla