• Ağ lobya salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13809

Tarix : 25.06.2014, 01:37

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 1/2 stəkan quru ağ lobya – gecədən suda isladılmış
1 ədəd orta boy soğan – yarıya bölünüb, uzunsov doğranmış
1 stəkan xırda-xırda doğranmış cəfəri
1 ədəd orta boy yaşıl bolqar bibəri – xırda-xırda doğranmış
2 ədəd orta boy pomidor, xırda-xırda doğranmış
1/4 stəkan zeytun yağı
Zövqə görə sıxılmış limon suyu və ya sirkə
Zövqə görə duz
Zövqə görə istiot
1 ədəd bərk bişmiş yumurta – 4 dilimə bölünmüş
Bir neçə ədəd qara zeytun
Sumax və yaxud şirin qırmızı bibər tozu

Hazırlanması:
Lobyanı süzüb suda yumuşalanadək bişirin. Süzüb iri bir qaba qoyun.
Soğanı təxminən 1 x. qaşığı duzla ovun ki, acı suyu çıxsın və yumuşalsın.
Sonra isə soğanı yuyun və əlinizlə suyunu sıxıb atın. Soğanı lobyaya əlavə edin.
Yumurta, zeytun, sumax və ya bibər tozundan başqa bünün ərzaqları lobyaya əlavə edib qarışdırın.
Salatı servis qabına yerləşdirib, yumurta dilimləri və zeytunla bəzəyin.
Yumurtanın üstünə azca ya sumax, ya da bibər tozu səpin.
Qeyd: Tərəvəz, göyərti, zeytun yağı, limon və ya sirkənin miqdarını zövqə görə azaltıb çoxalda bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: xırda, zeytun, doğranmış, Zövqə, bibər, stəkan, sumax, əlavə, limon, yumurta, lobyaya, Soğanı, bünün, başqa, tozundan, ərzaqları, qarışdırın, servis, Salatı, lobya
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Totu
Dadlı olar tsk
2 may 2016 20:27
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica