Tərkibi:Yarım kiloqram toyuğun döş əti,
2 ədəd xiyar,
Yarım stəkan xırdalanmış qoz,
Yarım stəkan mayonez,
Yarım dəstə xırda doğranmış şüyüd,
Zövqə görə duz, istiot.
Hazırlanması:Toyuq ətini duzlu suda yumşalanadək bişirin.
Bişirdiyiniz toyuq ətini kiçik-kiçik hissələrə doğrayın.
Xiyarı da kiçik hissəciklər şəklində doğrayın.
Bütün ərzaqları bir qaba qoyub, qarışdırın.
Süfrəyə verəcəyiniz qaba qoyub, üzərini qoz ilə bəzəyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: Yarım, kiçik, doğrayın, ətini, qoyub, stəkan, hissəciklər, Xiyarı, hissələrə, şəklində, ərzaqları, üzərini, bəzəyin, verəcəyiniz, Süfrəyə, toyuq, qarışdırın, Bütün, yumşalanadək, mayonez