Tərkibi:300 q acı şokolad,
150 q kərə yağı,
50 q kakao (tozu),
200 q şəkər,
4 dənə yumurta,
100 q qoz,
20 q şəkər pudrası
Hazırlanması:İlk öncə formanın içinə perqament kağız yerləşdirin, və yag ilə sürtün.
Kərə yağı ilə acı şokoladı zəif odda əridin. Sonra kakao əlavə edib yaxşı qarışdırın. Yumurtaları şəkər ilə çalıb, şokolada əlavə etmək lazımdır. Sonda qoz əlavə edib, formaya töküb, 25 dəq. 180 dərəcədə bişirmək.
Soyuduqdan sonra şəkər pudrası ilə bəzək vurun.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, əlavə, pudrası, kakao, Sonda, formaya, lazımdır, şokolada, etmək, töküb, bişirmək, bəzək, vurun, sonra, Soyuduqdan, çalıb, dərəcədə, yaxşı, perqament, kağızdan