Tərkibi:2 su stəkanı un
150 gram yumşalmış margarin
1 ədəd yumurta
1 qəhvə fincanı pudra şəkəri
1 qəhvə qaşığı qabartma tozu
1 qəhvə qaşığı vanil
Rəndələnmiş limon qabığı
Mürəbbə ya da marmalat
Üzəri üçün: 1 su stəkanı qoz
Yarım su stəkanı pudra şəkəri
2 ədəd yumurta
1 paket vanil
Rəndələnmiş limon qabığı
Hazırlanması:Margarin və pudra şəkər yoğrulur.
Yumurta, vanil və rəndələnmiş limon qabığını əlavə edib yoğurun.
Sonra ələnmiş unu və qabartma tozunu əlavə edib çox qatı olmayan bir xəmir əldə edin.
Üzəri üçün qozu, pudra şəkərini, yumurtanı, vanili və rəndələnmiş limon qabığını blenderdən keçirin.
Yağlanmış tartolet qablarının dibinə xəmirdən kiçik hissələr döşəyin.
Ortasına mürəbbə ya da marmalad qoyun.
Marmaladların üstünə bir yemək qaşığı soustan tökün.
170 dərəcəli sobada 20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: limon, pudra, qaşığı, qəhvə, stəkanı, vanil, qabığı, Üzəri, rəndələnmiş, əlavə, qabığını, Rəndələnmiş, yumurta, şəkəri, qabartma, Ortasına, qablarının, tartolet, mürəbbə, hissələr