• 5 dəqiqədə hazırlanan fincan keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1960

Tarix : 13.06.2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 ədəd yumurta·
1 stəkan şəkər tozu·
1 stəkan süd·
3 xörək qaşığı kakao·
1 paket qabartma tozu·
1 paket vanil·
2 stəkan un

Hazırlanması:
Yumurta və şəkər tozunu mikserlə yaxşıca çalın. Süt, un, vanil, qabartma tozunu əlavə edib taxta qaşıqla qarışdırın. Qarışığı qarışdırdıqdan sonra kofe stəkanlarına tökün, ancaq ağzına qədər doldurmayın. Fincanları böyük bir qazana yerləşdirin və fincanların yarısına qədər qazana su tökün. Qazanın qapağını bezə büküb, ağzını örtün. Su qaynayana qədər yüksək dərəcədə, qaynamağa başlayandan sonra vam dərəcədə və 25 dəqiqə müddətində qapağını heç açmadan bişirin. 25 dəqiqə sonra qazanı qazdan götürün və 15 dəqiqə müddətində yenə qapağını açmadan kənarda saxlayın. 15 dəqiqədən sonra kekslərinizi çıxarda bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, qapağını, dəqiqə, qədər, stəkan, tozunu, açmadan, müddətində, paket, tozu·, şəkər, dərəcədə, qazana, tökün, qabartma, ağzını, Qazanın, büküb, örtün, qaynayana
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN