• Güllü tartolet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14303

Tarix : 18.11.2014, 18:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
150 q əridilmiş marqarin
1 yumurta
0,5 st. üyüdülmüş fındıq
0,5 ç.q. darçın
2,5 st. un

Krem üçün:
1 paket krem-şanti
3/4 st. süd
0,5 st. qaymaq

Bəzək üçün:
kivili jele
kivi

Hazırlanması:
Krem üçün süd və krem-şantini birlikdə çalın. Qaymağı da əlavə edib təkrar çalın və soyuducuya qoyun.

Xəmir üçün olan ərzaqları 5 dəqiqə mikserlə çalıb xəmir yoğurun. Yumru qəlib və ya nəlbəki, stəkan vasitəsilə kəsib keks qablarına yerləşdirin. Əvvəlcədən 170 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə bişirin, sonra soyudun.

Kremi soyumuş kekslərin içinə doldurun. Kiviləri yarımdairə doğrayın. Kremin üstündə gül formasında yerləşdirin. Üzərinə jele gəzdirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: çalın, yerləşdirin, dəqiqə, sobada, bişirin, sonra, soyudun, qızdırılmış, dərəcə, qablarına, vasitəsilə, stəkan, Əvvəlcədən, kəsib, Kremi, üstündə, Kremin, formasında, Üzərinə, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN