• Alma kasası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4239

Tarix : 17.02.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 ədəd alma
2 ədəd banan
2 ədəd armud
2 ədəd çiyələk
2 ədəd nektar
Limonlu su
almanın içini oymaq üçün qaşıq

Üzərinə tökmək üçün:
Şokolad sousu

Hazırlanması:
İlk öncə almalarımızın içlərini oyuruq.
Oyduğumuz almaları limonlu suyun içinə atırıq ki, içləri qaralmasın.
Daha sonra meyvələrimizi kvadrat formada doğruyuruq.
Limonlu suyun içindən çıxardığımız almalarımızın içinə meyvələrimizi qarışıq bir şəkildə doldururuq.
Üzərinə də şokolad sousu töküb servis edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: sousu, meyvələrimizi, Limonlu, suyun, almalarımızın, içinə, Üzərinə, doğruyuruq, sonra, qaralmasın, kvadrat, formada, çıxardığımız, töküb, servis, edirik, şokolad, doldururuq, içləri, qarışıq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica