• Savoyardi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 548

Tarix : 22-11-2014, 10:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
250 q şəkər tozu
50 q vanil (şəkərli)
100 q un
100 q nişasta (qarğıdalı)
5 q maya

Hazırlanması:
Adətən, tiramisu üçün istifadə edilən savoyardini hazırlamaq üçün yumurtanın ağını şəkərlə çoxlu köpüklənənə qədər çalın. Vanil, un, nişastanı əlavə edin. Yaxşıca qarışdırandan sonra maya, sonra isə yumurta sarısını əlavə edərək mikserlə çalın. Alınan qarışığı nazik çubuqlar şəklində siniyə yayın və qızdırılmış sobada 10 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, çalın, əlavə, mikserlə, Alınan, edərək, yumurta, Yaxşıca, qarışdırandan, qarışığı, sarısını, nazik, dəqiqə, bişirin, olsun, sobada, qızdırılmış, şəklində, siniyə, yayın
BİZİ İZLƏYİN