• Zəncəfilli peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13091

Tarix : 15.07.2016, 09:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
2 su stəkanı un
½ su stəkanı qəhvəyi şəkər tozu
½ paket qabartma tozu
1 çay qaşığı çay sodası
½ paket vanil
1 çay qaşığı toz zəncəfil
1 çay qaşığı darçın
65 qr kərə yağı
1 ədəd yumurta
¼ su stəkanı doşab

Hazırlanması:
Bir qaba un, qəhvəyi şəkər, qabartma tozu, çay sodası, vanil, duz, toz zəncəfil, darçın və kərə yağı əlavə edin.
Doşab və yumurtanı əlavə edib yoğurun.
Qabı streçlə bağlayıb soyuducuda saxlayın.
Dincələn xəmiri 2 yağlı kağız arasında oxlov ilə açıb, formalı qəliblərlə kəsin və sobaya yerləşdirin.
180 dərəcədə 10 dəqiqə bişirib soyudun.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, stəkanı, qabartma, şəkər, qəhvəyi, vanil, əlavə, darçın, zəncəfil, sodası, paket, soyudun, kağız, arasında, yağlı, xəmiri, saxlayın, Dincələn, oxlov, bişirib
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN