• Sadə un peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1051

Tarix : 26.06.2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 paket marqarin (otaq istiliyində, 250gr)
1 stəkan pudra şəkəri
Yarım stəkan duru yağ
1 paket qabartma tozu
Aldığı qədər un

Hazırlanması:
Un peçenyesi üçün lazımlı vəsaitlər yaxşıca yoğurulub olduqca yumşaq bir xəmir əldə edilir. Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparılıb yuvarlanır, yağlı kağız sərilmiş nimçəyə düzülür. Üzərinə cızıq atılıb əvvəldən 180 dərəcə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirilir. Un peçenyeləri sobadan çıxınca üzərinə pudra şəkəri ələnir.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, pudra, paket, şəkəri, Üzərinə, cızıq, atılıb, düzülür, nimçəyə, yağlı, əvvəldən, sərilmiş, kağız, sobada, sobadan, çıxınca, üzərinə, ələnir, peçenyeləri, bişirilir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica