• Sadə un peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 959

Tarix : 26-06-2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 paket marqarin (otaq istiliyində, 250gr)
1 stəkan pudra şəkəri
Yarım stəkan duru yağ
1 paket qabartma tozu
Aldığı qədər un

Hazırlanması:
Un peçenyesi üçün lazımlı vəsaitlər yaxşıca yoğurulub olduqca yumşaq bir xəmir əldə edilir. Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparılıb yuvarlanır, yağlı kağız sərilmiş nimçəyə düzülür. Üzərinə cızıq atılıb əvvəldən 180 dərəcə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirilir. Un peçenyeləri sobadan çıxınca üzərinə pudra şəkəri ələnir.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, pudra, paket, şəkəri, Üzərinə, cızıq, atılıb, düzülür, nimçəyə, yağlı, əvvəldən, sərilmiş, kağız, sobada, sobadan, çıxınca, üzərinə, ələnir, peçenyeləri, bişirilir
BİZİ İZLƏYİN