• Qarğıdalı unu ilə peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 994

Tarix : 27.06.2017, 19:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1.5 stəkan qarğıdalı unu,
100 qr. kərə yağı,
1 stəkan şəkər tozu,
1 paket qabartma tozu,
1 yumurta,
1 stəkan süd,
3 stəkan un.

Hazırlanması:
İlk olaraq geniş bir qabda otaq temperaturunda yumşalmış yağ və şəkər tozunu mikser ilə yaxşıca qarışdırırıq.

Daha sonra yumurtanı, südü, qarğıdalı ununu və qabartma tozunu əlavə edirik və qarışdırırıq. Bundan sonra unu əlavə edib, xəmiri yoğururuq.

Ələ yapışmayan bir xəmir əldə edirik. Xəmiri 10-15 dəqiqə gözlədirik.

Sonra bu xəmirdən parça-parça xəmir alıb, yumrulayırıq. Daha sonra zövqünüzə uyğun forma verə bilərsiniz.

Yağlı kağız sərdiyiniz soba nimçəsinə bu peçenyeləri düzün.

Əvvəldən isidilmiş 175 dərəcə sobada təxminən 25 dəqiqə bişirin.

Bişdikdən sonra qarğıdalı unlu peçenyeləri sobadan götürün və soyumağa qoyun.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, stəkan, qarğıdalı, əlavə, qarışdırırıq, edirik, xəmir, parça, tozunu, peçenyeləri, dəqiqə, qabartma, şəkər, düzün, nimçəsinə, sərdiyiniz, kağız, forma, bilərsiniz, Yağlı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica