• Duzlu qurabiyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2778

Tarix : 13.01.2018, 18:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
100 qr kərə yağı (otaq temperaturunda),
1 çay st. duru yağ,
1 ədəd yumurta (sarısı üzəri üçün), 1 x.q. sirkə,
1 ç.q. duz,
1 dessert q. şəkər tozu,
un (aparan qədər), 1 paket qabartma tozu,
2 x.q. qovrulmuş küncüt,
1 x.q. çörəkotu

Hazırlanması:
Əvvəlcə kərə yağını və duru yağı bir qaba töküb, qarışdırırıq. Yumurtanın ağı, sirkə, duz və şəkər tozu əlavə edib, yenidən qarışdırırıq. Ardınca qabartma tozu və unu az-az əlavə edərək yumşaq xəmir yoğururuq. Son olaraq küncüt və çörəkotu əlavə edib, yenidən yoğururuq. Xəmirdən qoz böyüklüyündə kündələr tutub, forma veririk. Soba qabına bir-birindən aralı şəkildə düzüb, üzərinə yumurta sarısı çəkirik. 180 dərəcə istilikli sobada 20 dəqiqə üzəri az qızarana kimi bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qabartma, küncüt, qarışdırırıq, yenidən, çörəkotu, yoğururuq, sarısı, yumurta, üzəri, sirkə, şəkər, şəkildə, veririk, aralı, birindən, forma, tutub, qabına, dərəcə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica