• Fıstıqlı burma kadayıf resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13174

Tarix : 4.07.2015, 18:00

Bölmə : Şərbətli şirniyyatlar, Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
0,5 kq təzə kadayıf,
400 q Antep fıstığı,
2 stəkan sadə yağ,

Şərbət üçün:
3 su stəkanı şərbət,
2 su stəkanı su,
Bir neçə damcı limon,

Hazırlanması:
Kadayfı uzun açıb arasına fıstıq yayın.
Buraraq şəkil verin.
Sadə yağ ilə siniyi yağlayın.
Burma kadayıfları siniyə düzün.
Sini ilə üzərini örtərək ocaq üzərində qızardın.
Sinidəki yağı süzüb tərs üzünü çevirin.
Yağı təkrar siniyə tökün.
Şirniyyatın o biri üzünü də qızardın.
Şərbət üçün su, şəkər və limon suyunu qaynadın. Kadayfın üzərinə isti şərbət gəzdirin.
Şirniyyatımız artıq servisə hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: şərbət, limon, qızardın, üzünü, stəkanı, siniyə, Şərbət, tökün, Şirniyyatın, şəkər, təkrar, kadayıf, Sinidəki, süzüb, suyunu, çevirin, qaynadın, servisə, hazırdır, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN