• Qovud resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12397

Tarix : 15.08.2015, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkbi:
Buğda (qovud hazırlamaq üçün)
Kərə yağı
Su
Şəkər tozu və ya bal
Duz

Hazırlanması:
Qovud hazırlamaq üçün Buğda sacda qovrulur. Qovurğa hazırlanır. İsti-isti kirkirədə (əl dəyirmanı) üyüdülür.
Kərə yağı əridilir, isti su əlavə edilir.
Bunun içərisinə hazırlanan qovut qatılır. Qatı və qəhvə rəngli kütlə alınır. Bunun içərisinə toz şəkər və ya bal, duz qatılır. Miqdarı istəyə görə olur.
Vam odda biraz qarışdırılır və süfrəyə verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: qatılır, hazırlamaq, Bunun, içərisinə, Buğda, kütlə, rəngli, qəhvə, alınır, qovut, Miqdarı, süfrəyə, verilir, olsun, qarışdırılır, biraz, hazırlanan, istəyə, şəkər, edilir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica