• Çiyələkli allı gəlin tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6 133

Tarix : 9-05-2021, 10:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 yumurta
1 stəkan toz şəkər
1 stəkan un
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil

Pudingi üçün:
2 stəkan süd
1 stəkan çiyələk
1 xörək qaşığı un
1 xörək qaşığı nişasta
Yarım stəkan toz şəkər

Soyuduqdan sonra əlavə edin:
1 paket krem şanti

İslatmaq üşün:
1 stəkan su yaxud süf

Üzəri üçün:
Orman meşə sousu

Hazırlanması:
Əvvəlcə tortunuzu hazırlayaq. Yumurta otaq temperaturunda olmalıdır.
Təxminən 5 dəqiqə yumurtanı şəkərlə çırpaq.
Ələnmiş un, qabartma tozu, vanil əlavə edin və yenidən çırpın.
Tort qarışığını tort qəlibinə və ya yuvarlaq tavaya ​​tökək. Gəlin əvvəlcədən qızdırılan sobada 180 dərəcə qızarana qədər bişirin və diş çubuğu ilə yoxlayaq.
Tortun ilk istisi çıxanda onu 1 stəkan südlə isladaq.
Çiyələkləri yuyaq və çeşidləyək.Çiyələkləri 1 stəkan südlə qarışdıraq.
Qalan 1 stəkan süd, çiyələk südü, dənəvər şəkər, un, nişastanı qazana götürüb davamlı qarışdıraraq bişirin.
Qaynadıldıqdan sonra 1 dəqiqə daha bişirin.
Pudinq soyuduqda onu çırpılmış şantiylə çırpırıq.Soyudulmuş pudinqi tortun üstünə yayaq.
Ayrı bir qazanda hazır meşə meyvə sousu hazırlayaq, üzərinə 1 stəkan soyuq su əlavə edib bişirin.Soyuduqda sousu tortun üstünə yayaq.İstədiyiniz kimi bəzəyin.
Gecədə soyuducuda saxladıqdan sonra xidmətə hazırdır.

Nuş olsun!
BİZİ İZLƏYİN