• Xama tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5391

Tarix : 18.02.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 banka bişmiş süd
100 qram şəkər
8 xörək q. un
100 qram kərə yağı
500 qram 20%-li xama
1 xörək q. kakao
1 çay q. qabartma tozu
2 yumurta

Hazırlanması:
Kərə yağını yumurta ilə çalın.
Bismiş süd əlavə edib qarışdırın.
Qaqartma tozunu una qatıb üzərinə əlavə edin.
Xəmiri iki hissəyə bölün.
Bir hissəyə kakao qatıb qarışdırın.
Soba qabını yağlayın.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada xəmirləri 20 dəqiqə bişirin.
Hazır korjları yarıdan 2 yerə bölün.
Kənarlarını kəsin.
Alt korjdan başqa o birilərini çəngəllə deşin.
Kremi hazırlamaq üçün xamanı şəkərlə çalın və korjları kremləyib üst-üstə düzün.
Kəsdiiniz korların kənarlarını ovub tortun üstünə kənarlarına səpin.
12 saat soyuducuda saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: hissəyə, çalın, əlavə, qarışdırın, qatıb, yumurta, korjları, bölün, xörək, kakao, hazırlamaq, xamanı, şəkərlə, çəngəllə, başqa, korjdan, birilərini, kremləyib, deşin, Kremi
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica