• Alman tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5206

Tarix : 30.06.2017, 19:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 yumurta,
1 çay stəkanı toz şəkər,
1 çay stəkanı qatıq,
3 çay stəkanı un,
1 qabartma tozu,
125 qr. marqarin (əridilmiş soyumuş).

Kremi:
2 su stəkanı süd,
1 qəhvə fincanı un,
1 su stəkanı toz şəkər,
1 yumurta sarısı,
1 paket vanil,
25 qr. marqarin.

Hazırlanması:
Keks ərzaqlarını yaxşıca çırpın. 20-25 sm diametrindəki keks qəlibinə boşaldın. 175 dərəcədə qızarana kimi bişirin. Bir qazanda krem vəsaitlərini yaxşıca çırpıb pudinq olana qədər bişirin. Keks soyuyunca 2 yə bölün. Arasına kreminizi qoyub yaxşıca yayın. Digər keksi də üstünə qoyub ən üstünə pudra şəkəri səpib servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!


Etiketlər: stəkanı, yaxşıca, üstünə, qoyub, marqarin, yumurta, bişirin, şəkər, bölün, çırpıb, soyuyunca, qədər, Arasına, olana, pudinq, yayın, səpib, servis, bilərsiniz, şəkəri
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN