Tərkibi:bulyon (1 pay üçün 2 çömçə)
1 təzə yumurta
1 x.q. parmezan pendiri (sürtgəcdən keçirilmiş)
duz
istiot
cəfəri
Hazırlanması:Bulyonu qaynadın. Ayrıca qabda yumurta ilə pendiri çəngəllə yaxşıca qarışdırın. Duz, istiot əlavə edin. Bunu bulyonu qarışdıra-qarışdıra şorbaya əlavə edin. Qarışdırmağı dayandırmayın, çünki daşa bilər. Qaynara düşən kimi ocaqdan götürün. Cəfəri əlavə edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qarışdıra, pendiri, istiot, yumurta, Qarışdırmağı, dayandırmayın, şorbaya, olsun, bulyonu, çünki, bilər, ocaqdan, düşən, Cəfəri, Qaynara, götürün, çəngəllə, keçirilmiş, cəfəri