• İdeal servisli masa üçün qabların düzülməsi necə olmalıdır?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2792

Tarix : 22.06.2019, 10:00

Bölmə : Süfrə düzəni


- Yemək çəngəli boşqabın soluna;
- Yemək bıçağı boşqabın sağına;
- Yemək qaşığı boşqabın sağına, bıçağın kənarına;
- Balıq çəngəli boşqabın soluna, çəngəlin kənara;
- Balıq bıçağı boşqabın sağına, xörək bıçağından kənara;
- Desert çəngəli boşqabın soluna, digər çəngəllərin kənarına;
- Desert qaşığı boşqabın ön hissəsinə;
- Çərəz və tort çəngəli boşqabın ön hissəsinə, sapı sola doğru;
- Çərəz və tort bıçağı boşqabın ön hissəsinə, iti tərəfi boşqaba, sapı sağa doğru, çəngəlin yanına;
- Su stəkanı boşqabın sol ön hissəsinə;
- Şərab stəkanı su qədəhinin sağına;
- Araq stəkanı su qədəhinin yanına;
- Duzqabı və istiot iki servis boşqabı arasına;
- Yağ və sirkə süfrənin ortasına yaxın;
- Xardal və digər souslar yağ ilə sirkəyə yaxın;
- Yağ qabı xidmət qabının sol irəliyə;
- Salat boşqabı xidmət qabının sol qarşısına;
- Meyvə qabı ortaya;
- Çörək qabı ortaya;
- Çiçək kompazisiyaları masanın ortasına;
- Salfet xidmət qabının soluna qoyulmalıdır


Etiketlər: boşqabın, sağına, hissəsinə, soluna, çəngəli, Yemək, stəkanı, xidmət, bıçağı, qabının, yanına, doğru, Çərəz, ortaya, yaxın, ortasına, boşqabı, qədəhinin, çəngəlin, kənarına
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN