• Qaymaqlı toyuq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1386

Tarix : 8.12.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Toyuq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)




Tərkibi:
1 toyuq budu
1 dəfnə yarpağı
200 ml. qaymaq
2 x.q. kərə yağı
2 x.q. un
duz
istiot

Hazırlanması:
1. Toyuğun budunu az xodda suda bişiririk. Dəfnə yarpağı və duz əvvəldən əlavə edirik. Bişmiş toyuğu çıxardırıq bulyondan və tikələrə didirik. Bulyonu narın süzqəcdən keçirdirik.
2.Kərə yağını dərin qazanda əridirik. Üstünə un əlavə edib biraz qızardırıq. Üstünə 4 st. toyuq bulyonunu əlavə edirik. Yaxşı qarışdırın ki, un topları əmələ gəlməsin.
3. Didilmiş toyuq ətini əlavə edirik şorbaya. Üstünə qaymağı tökürük. Qaynayana gədər bişiririk. Qaynayanda altını keçirdirik.
Duz və istiot əlavə edirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: əlavə, edirik, toyuq, Üstünə, bişiririk, keçirdirik, istiot, yarpağı, qarışdırın, topları, əmələ, Yaxşı, biraz, bulyonunu, gəlməsin, qızardırıq, ətini, gədər, Qaynayanda, altını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica