• Pendirli sarımsaq çörəkli şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 634

Tarix : 4.07.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Uşaq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
1 lt. bulyon və ya su
2 kartof
1/2 stakan nazik xırda vermişel
2 ədəd ərinmiş pendir
2 dilim çörək
2 diş sarımsaq
1 x.q. kərə yağı
duz zövgə görə

Hazırlanması:
Kartofu xırda kub şəklində kəsib əlavə edirik bulyona. Ərinmiş pendiri əlavə edib, əriyənə qədər qarışdırırıq. Tam yox olmalıdır bulyonun içində. Vermişek əlavə edirik və bişənə kimi bişiririk.
Ayrı tavada kərə yağını əridirik. Sarımsağı tavaya sıxırıq. Çörəyi kubik doğrayırıq və tavaya qoyub suxari halına gələnə kimi qızardırıq. Hazır şorbaya səpirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, xırda, tavaya, edirik, Sarımsağı, əridirik, tavada, Vermişek, bişənə, bişiririk, sıxırıq, yağını, kubik, qızardırıq, Hazır, şorbaya, səpirik, gələnə, halına, içində
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica