Tərkibi:1 lt. bulyon və ya su
2 kartof
1/2 stakan nazik xırda vermişel
2 ədəd ərinmiş pendir
2 dilim çörək
2 diş sarımsaq
1 x.q. kərə yağı
duz zövgə görə
Hazırlanması:Kartofu xırda kub şəklində kəsib əlavə edirik bulyona. Ərinmiş pendiri əlavə edib, əriyənə qədər qarışdırırıq. Tam yox olmalıdır bulyonun içində. Vermişek əlavə edirik və bişənə kimi bişiririk.
Ayrı tavada kərə yağını əridirik. Sarımsağı tavaya sıxırıq. Çörəyi kubik doğrayırıq və tavaya qoyub suxari halına gələnə kimi qızardırıq. Hazır şorbaya səpirik.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, xırda, tavaya, edirik, Sarımsağı, əridirik, tavada, Vermişek, bişənə, bişiririk, sıxırıq, yağını, kubik, qızardırıq, Hazır, şorbaya, səpirik, gələnə, halına, içində