• Noxud şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 87

Tarix : 8.08.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
300 qr. yaşıl noxud (quru və ya təzə dondurulmuş)
1 kök
1 kərəviz saplağı
1 baş soğan
1 kartof
1 lt. su
1-2 sardelka
duz
istiot

Hazırlanması:
Yaşıl noxuda su əlavə edib bişiririk. Sardelkalarıda həmin qazanda bişməyə qoyun, bütov halda. Bişəndı çıxardın.Noxudun bişməsinə yaxın içinə bütün tərəvəzdəri xırda kəsib əlavə edirik. Tərəvəzdər bişəndən sonra püre əzənnən biraz əzirik. Duz və istiot əlavə edirik. Boşqablara tökəndə sarkelkanı kəsib hər boşqabın içinə düzürük.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, içinə, kəsib, istiot, Tərəvəzdər, tərəvəzdəri, bişməsinə, yaxın, bütün, bişəndən, xırda, sonra, sarkelkanı, boşqabın, düzürük, tökəndə, Boşqablara, əzənnən, biraz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica