• Noxud şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2637

Tarix : 8.08.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
300 qr. yaşıl noxud (quru və ya təzə dondurulmuş)
1 kök
1 kərəviz saplağı
1 baş soğan
1 kartof
1 lt. su
1-2 sardelka
duz
istiot

Hazırlanması:
Yaşıl noxuda su əlavə edib bişiririk. Sardelkalarıda həmin qazanda bişməyə qoyun, bütov halda. Bişəndı çıxardın.Noxudun bişməsinə yaxın içinə bütün tərəvəzdəri xırda kəsib əlavə edirik. Tərəvəzdər bişəndən sonra püre əzənnən biraz əzirik. Duz və istiot əlavə edirik. Boşqablara tökəndə sarkelkanı kəsib hər boşqabın içinə düzürük.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: əlavə, edirik, içinə, kəsib, istiot, Tərəvəzdər, tərəvəzdəri, bişməsinə, yaxın, bütün, bişəndən, xırda, sonra, sarkelkanı, boşqabın, düzürük, tökəndə, Boşqablara, əzənnən, biraz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN