• Toyuq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7498

Tarix : 9.10.2015, 13:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Toyuq yeməkləri, Şorbalar, Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
5-6 tikə toyuq əti
yarım stəkan düyü
1 ədəd soğan
1 ədəd kartof
kərə yağı
1 ədəd kök (zövqə görə)
duz
sarıkök
keşniş
şüyüd
2 ədəd alça qurusu

Hazırlanması:
1. Toyuq hissələrə bölünür, yuyulur və qazana su tökülüb 20 dəqiqı qaynadılır (qaynayan zaman köpüyü yığılmalıdır).
2. Toyuq bişdikdən sonra suyu süzgəcdən keçirilir, tikələri ayrı qaba qoyulur.
3. Soğan xırda doğranılır, təmiz qazana yağ tökülüb qızardılır.
4. Soğan qızardıqdan sonra üzərinə toyuğun suyu və tikələri əlavə edilir.
5. Kök və kartof təmizlənir. Kök xırda kub şəklində, kartof nisbətən böyük kub şəklində doğranılır və qazana əlavə edilir.
6. Düyü yaxşı yuyulur və qazana tökülür. Qaşıqla yemək qarışdırılıb duz və alça qurusu vurulur.
7. Şorbanın düyüsü, kartofu bişdikdə qazdan götürülür və üzərinə doğranmış keşniş, şüyüd əlavə edilir.

Toyuq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Toyuq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Toyuq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Toyuq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Toyuq şorbası resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: qazana, kartof, əlavə, edilir, tökülüb, Toyuq, tikələri, yuyulur, xırda, şəklində, üzərinə, doğranılır, qurusu, Soğan, sonra, keşniş, toyuq, şüyüd, nisbətən, böyük
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica