• Turşu-sıyıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 677

Tarix : 7-02-2016, 15:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Toyuq yeməkləri / Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Bulyon – 40 q,
düyü – 30 q,
baş soğan – 24 q,
göy soğan – 26 q
yerkökü – 40 q,
ispanaq – 50 q,
quzuqulağı – 50 q,
ərinmiş yağ – 15 q,
keşniş və ya nanə - 10 q,
lavaşana – 50 q,
duz,
istiot.

Hazırlanması:
Düyü ət bulyonunda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan və yerkökü əlavə edilir. Sonra yuyulub doğranmış göy soğan, ispanaq və quzuqulağı qatılıb bişirilir.
Hazır olmasına az qalmış lavaşana, istiot və duş vurulur. Süfrəyə verilərkən üstünə göyərti səpilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, lavaşana, bişirilir, quzuqulağı, istiot, yerkökü, ispanaq, qalmış, olmasına, Hazır, qatılıb, vurulur, verilərkən, göyərti, doğranmış, üstünə, səpilir, Süfrəyə, əlavə, üzərinə
BİZİ İZLƏYİN