Tərkibi:500 q yağlı xəmir
500 q pomidor
500 q motsarella pendiri
duz
istiot
Hazırlanması:Motsarella əvəzinə başqa pendir də istifadə edə bilərsiniz, amma onda dadı fərqlənəcək.
Motsarellanı nazik laylara, pomidoru halqa-halqa doğrayın. Pomidorlar çox suludursa, suyunu süzün. Yağlı xəmiri yayıb sininin içinə qoyun, qıraqlarını azca qaldırın. Lay-lay pendir və pomidorları düzün. Azca duz, istiot vurun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, halqa, pendir, içinə, qoyun, sininin, qıraqlarını, yayıb, süzün, Yağlı, xəmiri, qaldırın, pomidorları, dəqiqə, bişirin, olsun, sobada, qızdırılmış, düzün, vurun