• Qatıqlı göbələk resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13505

Tarix : 3.03.2016, 15:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar, Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
½ kq göbələk,
3 diş sarımsaq,
1 stəkan qatıq,
2 yemək qaşığı mayonez,
2 yemək qaşığı zeytun yağı,
1 dəstə cəfəri,

Hazırlanması:
Göbələkləri yuyun. Sonra yuduğunuz göbələyin suyunu süzün. Yuduğunuz göbələkləri təmizləyib doğrayın. Tavada zeytun yağını qızdırın. 2 yemək qaşığı zeytun yağında suyunu çəkənə kədər qovurun.

Göbələk suyunu çəkdikdən sonra soyumağa qoyun.

Sarımsağı soyun.

Kiçik-kiçik doğrayın.

Qatıq, mayonez və sarımsağı qarışdırın.

Göbələkləri bu qarışığın içinə əlavə edib qarışdırın.

Cəfərini təmiz-təmiz yuyun. Kiçik-kiçik doğrayın.

Qatıqlı göbələyi cəfəri ilə bəzəyərək servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yemək, zeytun, doğrayın, qaşığı, suyunu, təmiz, Göbələkləri, yuyun, cəfəri, qarışdırın, Kiçik, mayonez, kiçik, Qatıq, soyun, sonra, soyumağa, qoyun, Sarımsağı, sarımsağı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN