• Kəsmikli xəmirdən kruassan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9940

Tarix : 8.12.2016, 16:00

Bölmə : Xəmir işləri, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
400 qr un
250 qr kəsmik
100 qr şəkər tozu
90 ml bitki yağı
2 ədəd yumurta
10 qr qabartma tozu
10 qr vanil

İçlik üçün:
Cem, şokolad yağı, şor, qatılaşdırılmış süd

Hazırlanması:
Yumurta şəkər tozu ilə çırpılır. Un ələnir, üzərinə yağ, yumurta – şəkər qarışığı, kəsmik, vanil, qabartma tozu əlavə edilib yumşaq xəmir yoğrulur. Xəmir 20 dəq. dinləndirilir. Hazır xəmir 4 hissəyə bölünür. Hər bir hissə yayılıb 8 seqmentə bölünür. Bölünmüş hissələrə zövqə görə içlik qoyulub bükülür, kalka salınmış formaya düzülüb 200 dərəcəyədək qızdırılmış sobada üstü qızaranacan bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, kəsmik, xəmir, vanil, qabartma, bölünür, yumurta, içlik, qoyulub, zövqə, seqmentə, bükülür, Bölünmüş, hissələrə, formaya, sobada, qızaranacan, bişirilir, qızdırılmış, dərəcəyədək
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN