• Asan və dadlı - kartof dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 148

Tarix : 20-08-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
mal əti,
kartof,
yağ,
pomidor,
soğan,
holland pendiri

Hazırlanması:
Əvvəlcə əti soğanla birlikdə ət çəkən maşıından çəkirik və yağda biraz qovururuq. Çox qovurmağa ehtiyac yoxdur, çünki daha sonra sobada da bişiririk. Kartofların qabığını soyub, bütöv halda suda 5 dəqiqə qaynadırıq. Daha sonra içini ovub, çıxardırıq. Yerinə isə qovurduğumuş qiymədən yerləşdiririk. Soba qabına yağ töküb, xırda doğranmış pomidor və hazırladığımız kartofları düzürük. 180 dərəcə istilikli sobada bişiririk.
*Qeyd. Zövqə görə üzərinə holland pendiri də əlavə etmək olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, sobada, pendiri, holland, bişiririk, pomidor, yerləşdiririk, qabına, Yerinə, içini, çıxardırıq, töküb, qovurduğumuş, qiymədən, hazırladığımız, Zövqə, üzərinə, əlavə, etmək, istilikli
BİZİ İZLƏYİN