Tərkibi:2 ədəd toyuğun döş əti (hər biri 200 q)
100 q qarğıdalı konservi
100 q göy lobya
1 balaca baş soğan
2 yumurta
1 ç.q. duz
1 ç.q. şəkər tozu
3/4 ç.q. qırmızı şirin istiot
1/4 ç.q. qara istiot
Hazırlanması:Toyuq ətini blenderdən, yaxud ət maşınından keçirib ləyənçəyə yığın. Göy lobyanı xırda doğrayın, qarğıdalı ilə birlikdə ətə əlavə edin. Yumurta, xırda doğranmış soğan və ədviyyat əlavə edin, qarışdırın.
Tavada bitki yağını qızdırın. Xörək qaşığı ilə qarışıqdan götürüb tavaya qoyun, qaşıqla yastılayın, hər iki üzünü qızardın.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, əlavə, soğan, xırda, qarğıdalı, yağını, qızdırın, Xörək, bitki, Tavada, Yumurta, doğranmış, ədviyyat, qarışdırın, qaşığı, qarışıqdan, üzünü, qızardın, olsun, yastılayın