Tərkibi:1 ədəd badımcan
300-400 qr Toyuq filesi
2-3 ədəd Bolqar bibəri
80-100 qr cəfəri
50 qr acika
2 stəkan zeytun yağı
Hazırlanması:Tərəvəzləri yuyur və təmizləyirik. Daha sonra badımcanı, bibəri və toyuğun filesini kubik şəklində doğrayırıq.
Göyərtiləri isə bir az balaca şəkildə doğrayırıq.
Sosu üçün zeytun yağı, istiot və acikanı qarışdırırıq. Qarışımı ilk addımda doğradığımız tərəvəzlərin üzərinə əlavə edirik. Baalca çubuqlara bu tərəvəzləri düzür və bişməyə hazır qoyuruq.
Və beləcə tərəvəzli toyuq kababımız hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, doğrayırıq, bibəri, əlavə, Baalca, edirik, üzərinə, tərəvəzlərin, Qarışımı, addımda, doğradığımız, çubuqlara, düzür, tərəvəzli, toyuq, kababımız, hazırdır, beləcə, qoyuruq, qarışdırırıq