• Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 564

Tarix : 10-11-2016, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Kabablar / Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 ədəd badımcan
300-400 qr Toyuq filesi
2-3 ədəd Bolqar bibəri
80-100 qr cəfəri
50 qr acika
2 stəkan zeytun yağı

Hazırlanması:
Tərəvəzləri yuyur və təmizləyirik. Daha sonra badımcanı, bibəri və toyuğun filesini kubik şəklində doğrayırıq.
Göyərtiləri isə bir az balaca şəkildə doğrayırıq.

Sosu üçün zeytun yağı, istiot və acikanı qarışdırırıq. Qarışımı ilk addımda doğradığımız tərəvəzlərin üzərinə əlavə edirik. Baalca çubuqlara bu tərəvəzləri düzür və bişməyə hazır qoyuruq.

Və beləcə tərəvəzli toyuq kababımız hazırdır.

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu badımcan kababı resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, doğrayırıq, bibəri, əlavə, Baalca, edirik, üzərinə, tərəvəzlərin, Qarışımı, addımda, doğradığımız, çubuqlara, düzür, tərəvəzli, toyuq, kababımız, hazırdır, beləcə, qoyuruq, qarışdırırıq
BİZİ İZLƏYİN