Tərkibi:yağlı qoyun əti,
soğan,
yumru düyü,
duz, istiot,
nanə, keşniş, şüyüd,
yağ
Hazırlanması:Əvvəlcə ət və soğanı ətçəkən maşında çəkirik. Sonra üzərinə düyü, doğranmış keşniş, şüyüd, nanə və duz, istiot əlavə edib, qarışdırıq. Hazır olmuş içliyi yarpağa büküb, qazanda bişiririk.
Bişirən zaman əvvəlcə bir az alçaq odda bişiririk, suyu çıxır. Daha sonra kəfi çıxması üçün az miqdarda su əlavə edib, orta odda bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: bişiririk, keşniş, şüyüd, istiot, əlavə, qoyun, Bişirən, qazanda, büküb, yarpağa, zaman, əvvəlcə, çıxması, miqdarda, sonra, çıxır, alçaq, içliyi, olmuş, ətçəkən