• Göyərtini bişirmədən hazırlanan dovğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5 797

Tarix : 5-08-2017, 17:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
düyü,
göyərti,
qatıq,
1 ədəd yumurta

Hazırlanması:
Əvvəlcə düyünü suda bişirib, soyumağa qoyuruq. Daha sonra qatığa düyü, yumurta əlavə edib yaxşıca çalırıq və qaza qoyuruq. Qaynamağa başlayanda doğranmış göyərtiləri qazana tökürük və qazı söndürüb, qarışdırırıq. *Qeyd. Göyərtini doğrayandan sonra narın gözlü aşsüzəndə suyun altına tutub, suyunu çıxartmaq lazımdır. Doğanın çürüməməsi üçün qatığı köpüklənənə kimi yaxşı çalmaq lazımdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, lazımdır, yumurta, qoyuruq, tutub, altına, aşsüzəndə, doğrayandan, narın, gözlü, suyunu, suyun, Doğanın, yaxşı, çalmaq, köpüklənənə, qatığı, Göyərtini, çürüməməsi, çıxartmaq
BİZİ İZLƏYİN