• Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 437

Tarix : 17.07.2017, 21:00

Bölmə : Börəklər, Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef : Mehriban

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
təzə yuxa
ağ pendir
göyərti, məsələn spanaq və ya pazı başı
qızartmaq üçün yağ

Hazırlanması:
1. Öncə içlik hazırlamaq. Pendiri əvvəldən duzlu sudan çıxardıb salfetin üstündə 10 dəq saxlamaq ki, suyu çəkilsin.
Sonra çəngəl ilə əzmək.
Göyərtini xırda doğramaq. Pendir ilə qarışdırmaq. İçlik hazırdı.

2. Tavanl orta od üstündə isinməyə qoymaq. Yuxanın bir tərəfinə 1 yemək qaşığı içlik qoymaq , zərf kimi bükmək.

Tavaya yağ tökmək və isinməyini gözləmək. Soyuq yağa yuxaları qoysanız əgər , bütün yağı canına çəkər.

İsinmiş yağa yuxa blinçikləri salmaq və orta od üstündə hər iki tərəfini nar kimi qızartmaq.

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: üstündə, içlik, qızartmaq, qoymaq, tökmək, Tavaya, isinməyini, bükmək, tərəfinə, isinməyə, Yuxanın, gözləmək, yemək, qaşığı, Soyuq, İsinmiş, blinçikləri, salmaq, tərəfini, çəkər
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica