• Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2308

Tarix : 17.07.2017, 21:00

Bölmə : Börəklər, Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Mehriban




Tərkibi:
təzə yuxa
ağ pendir
göyərti, məsələn spanaq və ya pazı başı
qızartmaq üçün yağ

Hazırlanması:
1. Öncə içlik hazırlamaq. Pendiri əvvəldən duzlu sudan çıxardıb salfetin üstündə 10 dəq saxlamaq ki, suyu çəkilsin.
Sonra çəngəl ilə əzmək.
Göyərtini xırda doğramaq. Pendir ilə qarışdırmaq. İçlik hazırdı.

2. Tavanl orta od üstündə isinməyə qoymaq. Yuxanın bir tərəfinə 1 yemək qaşığı içlik qoymaq , zərf kimi bükmək.

Tavaya yağ tökmək və isinməyini gözləmək. Soyuq yağa yuxaları qoysanız əgər , bütün yağı canına çəkər.

İsinmiş yağa yuxa blinçikləri salmaq və orta od üstündə hər iki tərəfini nar kimi qızartmaq.

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT

Yuxalı blinçik içi pendirli resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: üstündə, içlik, qızartmaq, qoymaq, tökmək, Tavaya, isinməyini, bükmək, tərəfinə, isinməyə, Yuxanın, gözləmək, yemək, qaşığı, Soyuq, İsinmiş, blinçikləri, salmaq, tərəfini, çəkər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN