Tərkibi:500 qr un
1 stəkan süd
10 qr quru maya
1 çay qaşığı duz
1çay qaşığı şəkər tozu
Yağ
Hazırlanması:Un, süd, duz və şəkər tozunu geniş bir kasada qarışdırıb yoğurun. Xəmirin yumşaq olması üçün lazım olan qədər un və süd əlavə edin. Üstünü örtərək 40 dəq. saxlayın. Pendiri və cəfərini doğrayıb bir qaba tökün.
Xəmirdən yumurta böyüklüyündə parçalar ayırıb açın. İçərisinə pendirli qarışımdan tökün aypara formasına gətirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: tökün, şəkər, qaşığı, parçalar, böyüklüyündə, yumurta, doğrayıb, cəfərini, ayırıb, Xəmirdən, pendirli, gətirin, olsun, formasına, aypara, Pendiri, qarışımdan, İçərisinə, örtərək, kasada