• Qutab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1224

Tarix : 22.07.2017, 17:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Mehriban


Tərkibi:
Xəmir üçün:
1 st un
1 ç.q. duz
2 y.q. zeytun yağl
aldığı qədər su

İçlik:
qoyun əti 200 qr
1 soğan
duz, istiot

Hazırlanması:
1. Un, yağ, duz və sudan xəmir yoğurmaq.
2. İçlik üçün qoyun əti və soğanı ətçəkən alətdən keçirin , duz və istiot əlavə edib , yaxşıca qarışdırın.
3. Xəmirdən kiçik kündələr qoparın, oxloynan nazik yayın.
Bir tərəfinə qiyməni nazik şəkildə yayın və bükün.
Qıraqlarını çəngəllə möhkəm basın.
4. Tavada yağı isidin, qutabları yağda qızardın.

İsti - isti süfrəyə təqdim edin, üstünə sumax səpin.
Tam ətraflı tərif və hər addım şəkilər bloqumda, profildəki mavi rəng linkə basaraq keçə bilərsiz.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyun, yayın, nazik, İçlik, istiot, qutabları, yağda, qızardın, süfrəyə, isidin, Tavada, möhkəm, təqdim, çəngəllə, basın, səpin, profildəki, bloqumda, linkə, basaraq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica