• İtalyan plovu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 378

Tarix : 20.06.2017, 17:00

Bölmə : Aş - Plov

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 stəkan qara düyü,
1 yemək qaşığı kərə yağı,
3 stəkan qaynar su,
Duz,
Bir çay qaşığı kəsmik,
1 stəkan döyülmüş qoz.

Hazırlanması:
Qara düyünü isti suyun içində bir saat saxlayın.

Yuyub suyunu süzdükdən sonra qazanda yağla 10 dəqiqə qovurun.

Duzla birlikdə 3 stəkan qaynar suyu qazana əlavə edib, qapağını örtün.

Qaynayan plovun qazını azaldıb, 45 dəqiqə bişirin.

Suyunu çəkən plovun altını söndürün, üzərinə dəsmal örtərək 45 dəqiqə dəmə qoyun.

Qaba çəkib üzərinə kəsmik və qoz səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, dəqiqə, plovun, üzərinə, kəsmik, qaşığı, qaynar, azaldıb, bişirin, Suyunu, Qaynayan, örtün, qazını, söndürün, qoyun, çəkib, səpin, örtərək, dəsmal, altını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica