• İspanaqlı qozlu qəlyənaltı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 100

Tarix : 13.10.2017, 12:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
150 qr. təzə ispanaq
50 qr. qoz
2-3 diş sarımsaq
3-4 x.q. yoqurt (qatıq)
duz

Hazırlanması:
İspanağı xırda kəsirik. Qozu xırda kəsirik. Sarımsağı sarımsaq sıxandan sıxırıq. Hamısını birləşdirib duz səpirik. Qarışdırırıq. Qatıq əlavə edib birdə qarışdırırıq.

Nuş olsun!

Etiketlər: xırda, kəsirik, sarımsaq, Qatıq, səpirik, Qarışdırırıq, əlavə, qarışdırırıq, birdə, birləşdirib, sıxandan, qatıq, yoqurt, İspanağı, Sarımsağı, sıxırıq, ispanaq, Hamısını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica