• Toyuq nagget resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 665

Tarix : 14.01.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
350 qr toyuq filesi,
1 armudu st. süd,
1 ədəd yumurta,
1 x.q. (dolu) nanə qurusu,
“tavuk harcı” (marketlərdə var),
duz, istiot,
duru yağ

Hazırlanması:
Dərin bir qaba süd və yumurta əlavə edib, qarışdırırıq. Üzərinə duz, istiot və nanə qurusu tökürük. Doğranmış fileni bu qarışıma əlavə edib, 15 dəqiqə gözlədirik. *Qeyd. Zövqə görə sarımsaq da əlavə edə bilərsiniz.

Fileni sousdan çıxarıb, hər iki tərəfini “tavuk harcı”-na batırırıq və duru yağda bişiririk. Bişirən zaman əvvəlcə qazanın qapağını bağlı saxlayırıq, qızarana yaxın açırıq. Bu toyuğun içərisinin daha yaxşı bişməsinə, üzərinin isə “xırt-xırt” olmağına kömək edir. İstədiyiniz qarnir və sousla süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, harcı”, bilərsiniz, istiot, qurusu, yumurta, əvvəlcə, yaxın, açırıq, toyuğun, qızarana, qazanın, qapağını, içərisinin, bağlı, saxlayırıq, İstədiyiniz, qarnir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica