Tərkibi:Ətin sousu:
1/2 ç.q. karri (ədviyyat marketlətdə satılır)
1/2 ç.q. quru toz sarımsaq (adi sarımsağı əzib qata bilərsiz)
1/2 ç.q. paprika
duz
istiot
4 x.q. günəbaxan yağı
Hamısını qarışdırıb budların üzərinə çəkirik.
Əgər toyuq edəcəksizdə hamısını birdən bişirin.
Hind quşudursa 40-50 dəq. ancaq onu 200 dərəcədə sobada bişirin. Üstünü soba kağızı ilə örtün.
Qarnir:
1 ədəd brokkoli
3 kök
1 baş sarımsaq
pomidor
1 ədəd kabaçok
1 ç.q. italyan otları (marketdə satılır)
duz
istiot
2 x.q. günəbaxan yağı
Hazırlanması:Bütün tərəvəzdəri istədiyiniz formada kəsirik. Üstünə italyan otları, duz, istiot, günəbaxan yağı əlavə edirik. Sarımsağın üst qabığını çıxarxıb ortadan kəsirik.
Hamısını yaxşı qarışdırırıq.
Hind quşunun yanına düzüb 20-30 dəqiqə 180 dərəcədə bişiririk.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: istiot, günəbaxan, kəsirik, Hamısını, bişirin, sarımsaq, italyan, dərəcədə, satılır, otları, formada, Üstünə, istədiyiniz, marketdə, Bütün, tərəvəzdəri, əlavə, çıxarxıb, yanına, quşunun