• Dolmadakia resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 480

Tarix : 16.11.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Dolmalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
üzüm yarpağı (böyük olsa daha yaxşıdır)
1 stakan yumru duyu (məndə arbario novü idi, siz olanı istifadə edin)
2 pomidor
2 baş soğan
1 kiçik dəstə cəfəri
təzə nanə
1/2 dəstə şüyüd
100 ml. zeytun yağı
duz
istiot
1/2 ç.q. darçın

Hazırlanması:
Göyərtiləri xırda kəsirik.
Pomidorun üstünə qaydar su tökürük və qabığını soyuruq. Xırda doğrayırıq. Soğanı xırda xırda kəsirik.
Göyərtini, pomidoru, düyünü, soğanı yaxşı qarışdırırıq. Zeytun yağı, duz, istiot, darçın əlavə edirik birdə qarışdırırıq.
Yarpaqlarınızı hazır edib içliyi qoyuruq. Uzun formada bükürük.
Qazana düzürük, üstünü örtənə gədər qaynar su tökürük.
Bişmiş dolmanın üstünə parıldasın deyə zeytun yağı əlavə edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: xırda, kəsirik, darçın, istiot, üstünə, tökürük, qarışdırırıq, əlavə, edirik, dəstə, zeytun, Bişmiş, qaynar, birdə, gədər, dolmanın, Zeytun, soğanı, yaxşı, parıldasın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica