• Hutspot resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 283

Tarix : 4.08.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
500 qr. mal əti
4 kartof
4 kök
2 baş soğan
30 qr. kərə yağı
zeytun yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
Kökü və soğanı soyuruq, iri iri doğrayıb zeytun yağında qızardırıq. Əti nazik yarım langet kimi kəsirik tərəvəzdərə əlavə edib qızardırıq. Kartofu soyuruq və kub kəsirik. Ət biraz qızardannan sonra içinə kartofu düzürük və hamısını örtənə gədər su əlavə edirik. Duz, istiot əlavə edirik. Və 2 saatdıq bişməyə qoyuruq. 2 saat sonra ətləri qazandan çıxardırıq. Tərəvəzdəri əzərək pürə halına gətiririk, kərə yağı əlavə edirik. Hutspot hazırdır, bu formada servis olunur.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, kəsirik, qızardırıq, soyuruq, zeytun, sonra, istiot, qazandan, çıxardırıq, qoyuruq, saatdıq, bişməyə, Tərəvəzdəri, ətləri, halına, formada, servis, olunur, hazırdır
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica