• Sobada hazırlanmış kartof ilə Dorado balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 375

Tarix : 22.03.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : barakat.az


Tərkibi:
Dorado balığı,
limon,
sarımsaq,
kartof,
cəfəri,
narşərab,
çerri pomidorları

Hazırlanması:
1.Sobanı 200 dərəcəyə qədər qızdırın.

2.Kartofu yuyun, doğranma taxtasına yerləşdirin və iti ucundan başlayaraq bıçaq ilə axıra qədər kəsməyərək dilimləyin. Kartofu duz, istiot və zeytun yağı ilə marinə edin və 15-20 dəqiqə sobada bişirin.

3.Doradonu duz, istiot və əzilmiş sarımsaq ilə marinə edin. Doradonun üzərindən hər iki tərəfdən bıçaq ilə xırda kəsiklər edin.

4.Orta odda qızdırılmış tavaya yağ əlavə edin. Doradonu tavaya qoyun və hər iki tərəfdən 5-7 dəqiqə ərzində qızılı rəng alanadək qızardın. Balıq hazırdır.

5.Balıqı və kartofu boşqaba qoyun və cəfəri, çerri pomidrları və limonla bəzəyin. Yanında narşərab qoymağı unutmayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, bıçaq, Kartofu, marinə, Doradonu, qoyun, tavaya, tərəfdən, qədər, dəqiqə, çerri, cəfəri, narşərab, sarımsaq, qızılı, alanadək, ərzində, balığı, kəsiklər, qızdırılmış
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica