• Sadə ət və kartof qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 27301

Tarix : 29.09.2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Hussniyya


Tərkibi:
Əti marinə etmək üçün sous:
7-8 qaşıq - Zeytun yağı
2 qaşıq - Soya sousu (olmasa da olar)
2 qaşıq - Üzüm və ya alma sirkəsi
Duz, qara və qırmızı istiot
1 çay qaşığı - Qurudulmuş kəklikotu və ya rozmarin
Yarım limonun suyu

Hazırlanması:
1 soğanın suyu (sürtkəcdən keçirib mini ələklə suyunu süzmək olar,ya da soğanı xırda dilimləyərək ətlərlə birlikdə sousa əlavə etmək olar)
Doğranmış ətləri axşamdan bu sousda saxlayanda həm yumşalacaq,həm də çox gözəl ətir və dad əldə edəcəklər.Sonra isə sadəcə kartofları və əti yağda qızardaraq üzərinə xırda doğranmış şüyüd əlavə etmək qalır.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşıq, etmək, əlavə, xırda, sousda, saxlayanda, yumşalacaq, gözəl, axşamdan, ətləri, sousa, Zeytun, Doğranmış, edəcəklər, Sonra, doğranmış, şüyüd, qalır, üzərinə, qızardaraq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN