• Sadə ət və kartof qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 574

Tarix : 29.09.2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Hussniyya




Tərkibi:
Əti marinə etmək üçün sous:
7-8 qaşıq - Zeytun yağı
2 qaşıq - Soya sousu (olmasa da olar)
2 qaşıq - Üzüm və ya alma sirkəsi
Duz, qara və qırmızı istiot
1 çay qaşığı - Qurudulmuş kəklikotu və ya rozmarin
Yarım limonun suyu

Hazırlanması:
1 soğanın suyu (sürtkəcdən keçirib mini ələklə suyunu süzmək olar,ya da soğanı xırda dilimləyərək ətlərlə birlikdə sousa əlavə etmək olar)
Doğranmış ətləri axşamdan bu sousda saxlayanda həm yumşalacaq,həm də çox gözəl ətir və dad əldə edəcəklər.Sonra isə sadəcə kartofları və əti yağda qızardaraq üzərinə xırda doğranmış şüyüd əlavə etmək qalır.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşıq, etmək, əlavə, xırda, sousda, saxlayanda, yumşalacaq, gözəl, axşamdan, ətləri, sousa, Zeytun, Doğranmış, edəcəklər, Sonra, doğranmış, şüyüd, qalır, üzərinə, qızardaraq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN