• Mantı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 882

Tarix : 16-08-2015, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Hazır mantı,
Tomat,
Qatıq,
Sarımsaq,
Su,
Kərə yağı,

Hazırlanması:
Suyu qaynatdıqdan sonra, mantını qazana tökün, vam odda 10-15 dəqiqə qaynadın.
Sonra sürtgəcdən keçirdib sosu üçün qatığı möhkəm çırpın.
Sarımsaqları rəndələyib qatığa qarışdırın.
Mantını uyğun bir qaba alın və üzərinə qatıq sosunu əlavə edin.
Kərə yağını əridib tomata qatın.
Bir az su töküb onu da qaynadaraq mantının üzərinə töküb yarım saat gözləyin.
Not: İsti halda yesəniz dadını bilməzsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, töküb, sosunu, əlavə, yağını, əridib, qatıq, olsun, qarışdırın, Mantını, uyğun, tomata, qatın, halda, yesəniz, dadını, gözləyin, yarım, qatığa, qaynadaraq
BİZİ İZLƏYİN