• Tantuni resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24226

Tarix : 12.12.2015, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
1 kq quzu əti incə doğranmış,
30 lavaş,
2 soğan,
2 pomidor,
duz,
qırmızı bibər,
sumaq,
duru yağ,
Su,

Hazırlanması:
Əti əvvəlcə bir qazana su töküb rəngi dönənə qədər bişirin.
Pomidor və soğanları ufaq-ufaq doğrayıb sumaq ilə qarışdırın.
Tantuni sac tavasına əvvəlcə su töküb sonra ətləri tökün.
Bir az su, bir az duru yağ ilə davamlı qarışdırıb toz qırmızı bibər və duzunu əlavə edin.
Lavaşları ətin yağına batırıb içinə ət, pomidor və soğan əlavə edib rulon şəklində bükün.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, qırmızı, sumaq, əvvəlcə, töküb, əlavə, pomidor, soğan, duzunu, sonra, ətləri, qarışdırıb, davamlı, tökün, batırıb, şəklində, bükün, rulon, içinə, yağına
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Hesenova
lezzetli gorsenir terkibini beyendim
18 sentyabr 2015 17:02
2
HAMIYA NUS OLSUN!
Offline
arzum-aysum
nyam olsa da yesem nyam nefsim cekdi lap
18 sentyabr 2015 00:17
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN