• Zeytun yağlı lobya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10113

Tarix : 8.07.2016, 09:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
1 kilo təzə lobya
150 qram bitki yağ
1 ədəd soyulmuş, incə doğranmış pomidor
1 ədəd doğranmış soğan
1 çay qaşığı toz şəkər
Kifayət qədər duz
1 ədəd sıxılmış limon suyu
2 stəkan su

Hazırlanması:
Təmişlənmiş lobyaları bir qazana düzün.
Hər düzdüyünüz sıraya pomidor, soğan, şəkər, duz və limondan qatın.
Son olaraq zeytun yağı və su əlavə edərək batıq atəşdə yarım saat bişirməyə qoyun.
Soyuduqdan sonra süfrəyə təqdim edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, şəkər, doğranmış, pomidor, edərək, batıq, atəşdə, qatın, əlavə, yarım, olaraq, zeytun, Soyuduqdan, təqdim, edilir, olsun, süfrəyə, sonra, qoyun, limondan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN