• Tavada kalamar balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10554

Tarix : 27.06.2016, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
10 ədəd kiçik kalamar
10 qr kərə yağı
1 xörək qaşığı zeytun yağı
2 diş sarımsaq
1 ədəd dolmalıq yaşıl bibər
pul bibər
qara bibər
duz
kəklik
2 ədəd pomidor

Hazırlanması:
Sarımsaqları qabıqlarını soyub xəlbirlə yaxşıca döyün.
Pomidorları yuyun və qabıqlarını soyun.
İçini təmizləyib kub şəklində doğrayın.
Dolmalıq bibərlərində içini təmizlədikdən sonra doğrayın.
Kalamarları qızardaraq bişirin.
Bir tavada zeytun yağı ilə kərə yağı istilədib sarımsaq, duz və ədviyyatı əlavə edərək dadlandırın.
Doğranmış pomidor və bibəri əlavə edib bir neçə dəqiqə qızardın.
Qarışığı ən son qızartmada bişirdiyiniz kalamarlarla əlavə edib bir neçə dəqiqə daha qarışdırın.
Isti olaraq süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, əlavə, zeytun, pomidor, doğrayın, qabıqlarını, dəqiqə, sarımsaq, qızardaraq, Kalamarları, süfrəyə, bişirin, tavada, sonra, təmizlədikdən, təqdim, Dolmalıq, bibərlərində, içini, olaraq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN