• Balıq buğlaması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 40959

Tarix : 25.06.2014, 01:38

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kilo bölgə balığı (beluqa) – tikələrə bölünmüş
2 ədəd pomidor – qabığını soyub, doğrayın (2 stəkan alınmalıdır)
1 ədəd yaşıl bibər – doğrayın (1 stəkan alınmalıdır)
1 ədəd kərəviz sapı – doğrayın (yarım stəkan alınmalıdır)
Yarım stəkan doğranmış cəfəri
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 ədəd kiçik limon – 4 dilimə kəsilmiş
4 xörək qaşığı kərə yağı
Duz, istiot

Hazırlanması:
Qazan və ya dərin tavanın dibinə balıqları düzün. Duz-istiot səpin.
Qalan ərzaqları bu qaydada balığın üstündən lay-lay düzün – pomidor, bibər, kərəviz, cəfəri, dəfnə, limon, kərə yağı. Qazanın qapağını örtün və buğlamanı vam oddan təxminən 30 dəqiqə ərzində, və yaxud balıq bişənədək bişirin. Çörəklə süfrəyə verin.

Nuş Olsun!


Etiketlər: stəkan, doğrayın, alınmalıdır, düzün, kərəviz, istiot, pomidor, limon, dəfnə, cəfəri, bibər, örtün, qapağını, buğlamanı, ərzaqları, Qalan, qaydada, balığın, səpin, üstündən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
feride 23
beh beh olsaydi yeyerdim
25 iyun 2014 13:41
2
Offline
tutu666
en sevdiyim yemek....cox dadlidi...
25 iyun 2014 11:06
1
ALLAHım, məni sən qaldır ki, kimsələr yıxa bilməsiN...
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN