• Suşi düyüsü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10897

Tarix : 26.08.2016, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 ½ fincan su
2 ½ fincan düyü

Ədviyyat:
4 xörək qaşığı çox sərt olmayan üzüm sirkəsi
3 xörək qaşığı şəkər
2 ½ çay qaşığı duz
2 xörək qaşığı mirin (düyü şərabı)

Hazırlanması:
Düyünü yuyun, 30 dəqiqə isladın.
Qaynatmaq üçün su gətirin, 1-2 dəqiqə qaynadın
Düyünü əlavə edin və düyü suyu özünə çəkənə qədər, 15 dəqiqə az istilikdə bişirin.
Ədviyyat əlavə edin və qarışdırın
Süfrəyə verilmə:
Taxta qaşıq istifadə edin. Düyünü qazana qoyun, aşağıdan yuxarı qarışdırmaq üçün qazanı çevirin. Sonra ədviyyat əlavə edin, məsaməli olana qədər durmadan qarışdırın.
Örtük altında soyumağa (otaq temperaturunda) qoyun.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, Düyünü, dəqiqə, əlavə, xörək, fincan, qədər, qarışdırın, Ədviyyat, qoyun, qarışdırmaq, qazanı, qazana, yuxarı, aşağıdan, məsaməli, Örtük, altında, soyumağa, temperaturunda
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN